Fagligt og personligt fundament:

Jeg hedder Sara, er 45 år og uddannet Kandidat i Psykologi fra Københavns Universitet i 2006 og autoriseret i 2011. Jeg har derudover læst psykologi i England og Frankrig, samt Pædagogik på KU. Desuden har jeg læst fag på Musik og Sociologi på KU.

Siden 2011 har jeg haft selvstændig privat praksis.

Mentaliseringsbaseret terapi

Mit speciale var primært funderet på mentaliseringsbaseret teori. Det var den menneskelige og udviklingsteoretiske forståelse som gav mest mening for mig, på det tidspunkt. Efterfølgende har jeg fulgt et supervisionsforløb i mentaliseringsbaseret terapi med Anthony Bateman, og har forskellige former for efteruddannelse i MBT, blandt andet Mentalization-Based Treatment: Certificate course – practitioner level fra Anna Freud Centret i London.

Neuroaffektiv terapi

De senere år har jeg været meget optaget af hjernen. Jeg læser alt hvad jeg kan nå, og efteruddanner mig indenfor neuropsykologi og terapi, i det omfang det er muligt for mig.

Egenterapi

Jeg har selv været i et langt terapeutisk forløb, hvilket har været altafgørende for mit liv og for mit fundament som psykolog. Derudover har jeg været i to års gruppeterapi i forbindelse med min efteruddannelse og en masse andet spændende. Jeg er løbende i forskellige former for terapeutiske forløb. I øjeblikket er jeg i et GIM forløb (Guided Imagery and Music), et NARM forløb (NeuroAffective Relationel Model), samt et forløb med biophoton terapi (øh ja, det er lige så flippet som det lyder..)

Tidligere ansættelser mv.

Inden og under mit studie havde jeg en del ansættelser, som har været vigtige for min forståelse af mennesker. Jeg har også en del erfaring med både kontanthjælps- og dagpengesystemet, men det er jo typisk ikke noget man skriver på en liste over sine erfaringer. Men det har haft stor indflydelse på min forståelse af systemer og mennesker.

Du kan læse mere om mine tidligere ansættelser her.