Sara Hauge

Terapi

Kommende sessioner

Vinter/forår 2023

At forbinde sig

Vi begynder året med at arbejde med at forbinde sig; til verden, til sig selv og til andre mennesker. Vi lever i en individualistisk kultur og periode, hvor noget er gået tabt. Mange af os har svært ved at forbinde os, måske fordi vi ikke har lært det eller har dårlige erfaringer med det.

Når vi forbinder os, får vi følelsen af at høre til. Når vi hører til, føler vi os i sikkerhed og at vi har betydning.

Sikkerhed og betydning, er de to ting nervesystemet konstant scanner omgivelserne for informationer om. Det afgør niveauet af alarmberedskab.

Vi begynder 25. januar 2023.

Praktisk

Undervisningen foregår i Klinik Mitra på Frederiksberg. Adressen er: Sankt Knuds vej 36, 2. sal. (Døren er åben, den skal bare have et skub, så er man inde i opgangen. Når det regner skal den have et lidt kraftigere skub..)

Det foregår hver anden onsdag kl. 16.45. Der er adgang til lokalet fra kl. 16.30, så man kan nå at gøre sin plads klar og komme lidt i ro, inden vi begynder. Der er mulighed for omklædning (det er mest hensigtsmæssigt at have blødt tøj på). Ellers er alt udstyr vi skal bruge, i lokalet.

Hver session koster 100/150 kr. og man bestemmer selv hvilken pris man vil betale. Man tilmelder sig hos mig og betaler pr. gang eller for en periode.

Du kan gå tilbage til siden med generel info om yin yoga.