Sara Hauge

Terapi

Kommende sessioner

Forår 2023

Ensomhed – samhørighed

Vi har alle brug for at høre til. Når vi hører til, føler vi os i sikkerhed og vores nervesystem bliver roligere. Følelsen af at høre til, hænger sammen med vores tidligere oplevelser i livet og måden vores hjerne fungerer på.

Den kultur vi lever i og den stressende hverdag der møder mange af os, påvirker vores evne til at forbinde os med hinanden. Derfor (og af mange andre grunde) har mange af os følelser af ensomhed.

Vi tror måske det handler om at være sammen med andre mennesker, men hvis vi ikke kan forbinde os, er vi stadig ensomme, også sammen med andre. Vi bliver nødt til at være til stede. For mange er det en hjælp at få bedre kontakt til sin krop, få beroliget nervesystemet og få et andet perspektiv på livet.

Det arbejder vi med i yin yoga om samhørighed.

Praktisk

Vi mødes onsdage i lige uger dvs. 31. maj, 14. juni og 28. juni.

Undervisningen foregår i Klinik Mitra på Frederiksberg. Adressen er: Sankt Knuds vej 36, 2. sal. (Døren er åben, den skal bare have et skub, så er man inde i opgangen. Når det regner skal den have et lidt kraftigere skub..)

Det foregår hver anden onsdag kl. 16.45 – 18. Der er adgang til lokalet fra kl. 16.30, så man kan nå at gøre sin plads klar og komme lidt i ro, inden vi begynder. Der er mulighed for omklædning (det er mest hensigtsmæssigt at have blødt tøj på). Ellers er alt udstyr vi skal bruge, i lokalet.

Hver session koster 100/150 kr. og man bestemmer selv hvilken pris man vil betale. Man tilmelder sig hos mig og betaler pr. gang eller for en periode. Undervisningen er sammenhængende, men man kan sagtens få udbytte af en enkelt session.

Alle betalinger sker ved bankoverførsel til min konto i Danske Bank: Reg.nr. 4315 Kontonr. 0010848784.

Her kan de gå tilbage til siden med generel info om yin yoga.