Sara Hauge

Terapi

Kommende sessioner

Vinter 2023

Året ud, forstætter vi vores tema om Lyset i mørket. Om at være i det nu der er.

I det nye år, kommer nye temaer på banen; kreativitet, mod, håb. Det kredser alt sammen om at leve det liv man gerne vil leve, og hvad der kan forhindre én i det.

Praktisk

Tidspunktet for efterårets og vinterens yinyoga er søndag formiddag kl. 10, med adgang til lokalet 15 minutter før. Det giver mulighed for at man kan gøre sin plads klar og komme lidt i ro, inden vi begynder. Der er mulighed for omklædning (det er mest hensigtsmæssigt at have blødt tøj på). Ellers er alt udstyr vi skal bruge, i lokalet.

Nyt lokale. Undervisningen foregår i Yoga Vesterbros lokaler på Gammel Kongevej 5, i gården. Gården er fuld af cykler, men midt i gården er der et A-skilt. Lokalet er til højre. Det er ikke så svært at finde, men ring hvis du ikke kan finde frem.

Årets sidste dato er:

10. december

December er jo tiden for slagtilbud, så du kan tage en ven med gratis 😉

Send mig en sms på 52 62 57 75, hvis du vil være med. Hver session koster 100/150 kr. og man bestemmer selv hvilken pris man vil betale. Man tilmelder sig hos mig og betaler pr. gang eller for en periode. Undervisningen er sammenhængende, men man kan sagtens få udbytte af en enkelt session.

Alle betalinger sker ved bankoverførsel til min konto i Danske Bank: Reg.nr. 3409 Kontonr. 0010848784.

Her kan de gå tilbage til siden med generel info om yin yoga.