Sara Hauge

Terapi

Kommende sessioner

Vi fortsætter med at arbejde med; mod. Mod hænger uløseligt sammen med frygt. Hvis du ikke er bange når du gør ting, er du ikke modig, så gør du det bare. Derfor arbejder vi med frygt. Hvordan håndterer kroppen når noget er farligt? Hvad sker der i kroppen, hvis vi ikke falder til ro, efter at have været bange? Eller hvis vi i længere tid (måske en hel barndom) ikke kommer i sikkerhed?

Vi har brug for frygt, til at passe på os, når noget er farligt. Hvis det reelt ikke er farligt, har vi brug for at være mindre bange eller finde ud af hvad vi egentlig er bange for. Nogle gange er det vi er bange for slet ikke til stede i vores hverdag, men vi kan blive fanget ind af gamle ideer om at blive grinet ad, udstødt af gruppen eller at være grundlæggende uelskelige.

Så forløbet handler både om at blive mere tryg i verden og ved sig selv, og finde ud af om det vi frygter reelt er en risiko. Når det er på plads, vil der bedre være mulighed for at handle frit og gøre det man har lyst til.

Herfra begynder vi at arbejde med kreativitet.

Praktisk

Vi mødes:

28. april

12. og 26. maj

9. juni

Vi begynder søndag formiddag kl. 10 sharp. Der er adgang til lokalet 15 minutter før, hvor vi bruger tiden til at finde de remedier der hører til dagens session, og indstille os mentalt på det arbejde vi skal i gang med.

Der er mulighed for omklædning (det er mest hensigtsmæssigt at have blødt tøj på). Ellers er alt udstyr vi skal bruge, i lokalet.

Undervisningen foregår i Yoga Vesterbros lokaler på Gammel Kongevej 5, i gården. Gården er fuld af cykler, men midt i gården er der et utydeligt A-skilt. Lokalet er til højre. Det er ikke så svært at finde, men ring hvis du farer vild.

Send mig en sms: 52 62 57 75 eller en mail på: psykologsara@gmail.com hvis du vil være med. Skriv endelig hvis du har spørgsmål. Hver session koster 100/150 kr. og man bestemmer selv hvilken pris man vil betale. Man tilmelder sig hos mig og betaler pr. gang eller for en periode. Alle betalinger sker ved bankoverførsel til min konto i Danske Bank: Reg.nr. 3409 Kontonr. 0010848784.

Her kan du gå tilbage til siden med generel info om yin yoga.