Sara Hauge

Terapi

Metoder

Der findes uendelig mange metoder til behandling af psykiske vanskeligheder. Der er meget hjælp at hente, men det er svært at finde rundt i.

For mig er metoderne vigtige, fordi det sikrer at det ikke bare er en hyggelig sniksnak, men at vi faktisk ved hvad det er vi er i gang med og hvor vi er på vej hen. Jeg forklarer så vidt det er muligt hvad vi laver i terapien og hvorfor det virker.

Når det er sagt, så er der noget der er vigtigere end enhver form for metode. Hvis ikke relationen mellem os er god, så er alt andet ligegyldigt. Du skal være tryg ved mig, og have tiltro til at jeg kan hjælpe dig med det du har brug for. Du skal føle at jeg forstår det du siger. Det er vigtigere end alt andet.

Tillid og tryghed er selvfølgelig noget der udvikler sig over tid. Mange har en mistillid til dem selv, og tror måske at de slet ikke kan hjælpes. Derfor er det også vigtigt at der er en tiltro til mig, i en eller anden form. Indtil den er der, er du velkommen til at kigge på hvilke metoder jeg arbejder ud fra:

NARM

EMDR

SOMA

YIN YOGA