Terapi

Yin yoga

Ved siden af min psykologpraksis underviser jeg i yin yoga. Det er en langsom yogaform, hvor du på en nænsom måde strækker dit bindevæv. Når kroppen ikke får tilstrækkelig ro, ophobes affaldsstoffer i bindevævet. Det gør bindevævet mindre fleksibelt, og gør at vi føler os stive og ømme.

Manglende ro

Mange mennesker der lever i byen, har et nervesystem i alarmberedskab. Uhensigtsmæssige opvækstbetingelser påvirker også ens nervesystem, og gør det svært at komme i ro.

Med yin yoga får man mulighed for at berolige sit nervesystem. Det påvirker ens psykiske tilstand. Når det lykkes, vil man typisk være mindre bekymret, mindre angst, og mindre stresset. Yin yoga kan derfor være et godt supplement til samtaleterapi.

Temaer

En yin yoga session hos mig, er typisk med et psykologisk tema. Det kan eksempelvis være; skam, selvværd eller grænser. Jeg annoncerer temaer og undervisningssted for kommende sessioner her på siden.

Forløb

Lige nu udbyder jeg et forløb á 5 gange, med følgende temaer:

Bekymring (30. nov.)

Frygt (14. dec.)

Selvkritik (11. jan.)

Ensomhed (25. jan.)

Frustration (8. feb.)

Det er et lukket forløb tirsdage kl. 15 – 16.15. Den samlede pris er 500 kr.

Undervisningen foregår hos Yoga Vesterbro, Gammel Kongevej 5, gården th.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at give mig besked om at du gerne vil deltage, og ved efterfølgende at overføre pengene til min konto.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Du skal bare møde op i blødt tøj.