Sara Hauge

Terapi

Praktisk info

Hvis du gerne vil i terapi hos mig, kan du se herunder hvordan du kan kontakte mig. Som du kan se på min hjemmeside tilbyder jeg både individuel- og gruppeterapi, yin yoga, EMDR og SOMA-embodiment. Det er sjældent at et forløb kun indeholder én metode, men det er noget vi snakker om hen ad vejen.

Kontakt

Den letteste måde at komme i kontakt med mig er at skrive en mail til: psykologsara@gmail.com 

Du er også velkommen til at ringe til mig på 52 62 57 75, men det er sjældent jeg tager min telefon. Du kan altid lægge en besked eller sende en sms, så kan vi aftale et tidspunkt hvor det passer os begge at snakke sammen.

Visiterende samtaler koster 550 kr.

Klinikken ligger på Istedgade 65, 1. 1650 Kbh. V.

Yin yoga

Undervisningen foregår i Yoga Vestebros lokaler på Gammel Kongevej 5, i gården, på udvalgte søndage kl. 10. Der er adgang til lokalet 15 minutter før, så man kan nå at gøre sig selv og sin plads klar. Det koster 100/150 kr. pr. gang og man vælger selv hvilken pris man gerne vil betale. Man tilmelder sig ved at give mig besked.

Persondataforordningen

For at beskytte dine personfølsomme oplysninger er det vigtigt at vi kommunikerer over en krypteret mail. Det betyder at du kun kan skrive til mig, hvis du bruger gmail, sol, hotmail eller en mail der tilsvarende understøtter TLS standardkryptering. Ellers skal du ringe eller kontakte mig pr. sms.

Pligter

Som psykolog har jeg naturligvis tavshedspligt og journalpligt, og arbejder i overensstemmelse med de etiske retningslinjer for psykologer. Det giver sig selv.

Betaling

Individuelle samtaler koster 1.100 kr. og varer 50 minutter.

EMDR behandling koster 1.650 kr. pr. gang, fordi sessionerne er længere.

Kranio-sakral terapi koster 900 kr. for en session og 1.650 for en session i forlængelse af en terapi (altså 50 min. samtaleterapi og 30 min. kranio-sakral.)

Yin yoga koster 100/150 kr. pr. session. Du bestemmer selv hvilken af priserne du vil betale.

Priserne i terapigrupperne er hhv. 350 kr. og 400 kr. Prisen er forskellig fordi længden af sessionerne og antallet af deltagere varierer. I grupperne skal man betale for sin plads i gruppen, også når man er forhindret i at møde op.

Hvis du er forhindret i at komme til en individuel aftale, skal du melde afbud senest kl. 12 sidste hverdag inden aftalen. Ved senere afbud skal du betale 550 kr. Ved udeblivelse skal du betale fuld pris.

Alle betalinger sker ved bankoverførsel til min konto i Danske Bank:

Reg.nr. 3409 Kontonr. 0010848784.

Du skal have betalt for sidste aftale inden du kommer til næste aftale. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale forud. Skriv dit fornavn og datoen for vores aftale på din indbetaling – så bliver jeg såååå glad.

Det er desværre ikke muligt at bruge en henvisning fra lægen hos mig. Nogle har held til at få deres forsikring eller kommunen til at betale et forløb, så det er altid værd at forsøge.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark skal du give mig besked, for at jeg kan indberette vores aftaler. Prisen stiger med 15 kr. pr. aftale, da jeg skal indberette i deres meget irriterende system.

Og så..

Tusind tusind tak til David Kahr for hjælp med portrætfoto og filmklip. www.davidkahr.dk