Terapi

Praktisk info

Som psykolog har jeg naturligvis tavshedspligt og journalpligt, og arbejder i overensstemmelse med de etiske retningslinjer for psykologer. Det giver sig selv.

Hvis du gerne vil i terapi hos mig, kan du se herunder hvordan du kan kontakte mig – og alle de andre praktiske ting.

Udover individuel terapi tilbyder jeg også forskellige former for gruppeterapi.

Kontakt

Den letteste måde at komme i kontakt med mig er at skrive en mail til mig på adressen: psykologsara@gmail.com eller skrive nedenunder, at du gerne vil kontaktes.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 52 62 57 75, men det er sjældent jeg tager min telefon. Du kan altid lægge en besked eller sende en sms, så kan vi aftale et tidspunkt hvor det passer os begge at snakke sammen. 

Visiterende samtaler koster 500 kr.

Klinikken ligger på Istedgade 65, 1. 1650 Kbh. V.

Det er desværre ikke muligt at bruge en henvisning fra lægen hos mig. Nogle har held til at få deres forsikring eller kommunen til at betale et forløb, så det er altid værd at forsøge.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark skal du give mig besked, for at jeg kan indberette vores aftaler. Prisen stiger med 15 kr. pr. aftale, da jeg skal indberette i deres system.

Persondataforordningen

For at beskytte dine personfølsomme oplysninger er det vigtigt at vi kommunikerer over en krypteret mail. Det betyder at du kun kan skrive til mig, hvis du bruger gmail, sol, hotmail eller en mail der tilsvarende understøtter TLS standardkryptering. Ellers skal du ringe eller kontakte mig pr. sms.

Betaling

Individuelle samtaler koster 1.000 kr. og varer 50 minutter.

EMDR behandling koster 1.800 kr.

Yin yoga er typisk lukkede forløb, som koster 100 kr. pr. gang.

Priserne i grupperne varierer fra 325 – 275 kr. da længden af sessionerne og antallet af deltagere varierer. I grupperne skal man betale for sin plads i gruppen, også når man er forhindret i at møde op.

Hvis du er forhindret i at komme til en individuel aftale, skal du melde afbud senest kl. 12 sidste hverdag inden aftalen. Ved senere afbud skal du betale 500 kr. Ved udeblivelse skal du betale fuld pris.

Alle betalinger sker ved bankoverførsel til min konto i Danske Bank:

Reg.nr. 4315 Kontonr. 0010848784.

Du skal have betalt for sidste aftale inden du kommer til næste aftale. Du er selvfølgelig også velkommen til at betale forud. Skriv dit fornavn og datoen for vores aftale på din indbetaling – så bliver jeg såååå glad.

Og så..

Tusind tusind tak til David Kahr for hjælp med portrætfoto og filmklip. www.davidkahr.dk