Sara Hauge

Terapi

Fagligt og personligt fundament

Psykolog, det er noget man bliver ved at tage en uddannelse. Men den psykolog man er eller den terapi man laver, er fuldstændig afhængig af det liv man selv har levet og den terapi man selv har gået i.

Uddannelser

Jeg er uddannet Kandidat i Psykologi fra Københavns Universitet i 2006 og autoriseret i 2011. Jeg har derudover læst psykologi i England og Frankrig, samt Pædagogik på KU. Desuden har jeg læst fag på Musik og Sociologi på KU.

Uddannelserne er selvfølgelig vigtige, men meget andet er lige så vigtigt.

Egenterapi

Den terapi jeg selv har været i, har været altafgørende for mit liv og for mit fundament som psykolog.

Jeg er løbende i forskellige former for terapeutiske forløb. Eksempelvis kan jeg nævne; GIM (Guided Imagery and Music), NARM (NeuroAffective Relationel Model), MNRI (Masgutova Neurosensorimotor Reflex Integration), EMDR terapi, SOMA embodiment og et Rolfing forløb.

I øjeblikket er jeg blandt andet interesseret i Internal Family Systems.

Tidligere ansættelser

Inden og under mit studie havde jeg en del ansættelser, som også har været vigtige for min forståelse af mennesker. Jeg har derudover en del erfaring med både kontanthjælps- og dagpengesystemet, men det er jo typisk ikke noget man skriver på en liste over sine erfaringer. Men det har haft stor indflydelse på min forståelse af systemer og mennesker.

Og sådan så jeg ud for nogle år siden.