Sara Hauge

Terapi

Fagligt og personligt fundament

Psykolog, det er noget man bliver ved at tage en uddannelse. Men hvordan man er psykolog, er fuldstændig afhængigt af det liv man har levet, ens efteruddannelser og den terapi man har været i.

Uddannelser

Jeg er uddannet Kandidat i Psykologi fra Københavns Universitet i 2006 og autoriseret i 2011. Jeg har derudover læst psykologi i England og Frankrig, samt Pædagogik på KU. Desuden har jeg læst fag på Musik og Sociologi på KU.

Uddannelserne er selvfølgelig vigtige, men meget andet er lige så vigtigt.

Efteruddannelser

Jeg har en del efteruddannelse, fordi jeg synes der er virkelig mange spændende ting at lære. De metoder jeg primært bruger er NARM, MBT og SOMA embodiment. Jeg har også taget mange andre uddannelser og kurser som jeg bruger i forskelligt omfang; Traumesensitiv yoga, Relationel traumeterapi, IFS, EMDR, klinisk hypnose, BKST og meget andet med uforståelige forkortelser.

Der er hele tiden noget nyt at lære og noget at blive bedre til. Det er fedt.

Egenterapi

Den terapi jeg selv har været i, er altafgørende for mit liv og for mit fundament som psykolog.

Jeg er løbende i forskellige former for terapeutiske forløb; psykoanalyse, GIM (Guided Imagery and Music), NARM (NeuroAffective Relationel Model), MNRI (Masgutova Neurosensorimotor Reflex Integration), EMDR, IFS, SOMA embodiment, klinisk hypnose og et Rolfing forløb – bare for at nævne nogle af dem.

I øjeblikket er jeg optaget af Biodynamisk Kraniosakral terapi. Det er ret alternativt, men kan helt sikkert noget.

Tidligere ansættelser

Inden og under mit studie havde jeg en del ansættelser, som også har været vigtige for min forståelse af mennesker. Jeg har derudover en del erfaring med både kontanthjælps- og dagpengesystemet, men det er jo typisk ikke noget man skriver på en liste over sine erfaringer. Men det har haft stor indflydelse på min forståelse af systemer og mennesker.

Og sådan så jeg ud for nogle år siden. En del år faktisk – jeg må få taget nogle nye billeder…